Water Treatment Chemicals

Bahan Kimia Pangobatan Banyu

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Polyaluminum chloride

    Polaluminum klorida

    1. Preparasi Solusi: Tingkat larut PAC yaiku 5%. Iki tegese larut PAC 5g dadi banyu 100 ml. 2. Media pembubaran: Banyu yaiku banyu keran utawa banyu murni. 3. Larut Wektu: Wayahe 5-10 menit yen aduk nganti larut. 4.Dosis: Goleki conto banyu lan konfirmasi dosis paling optimal kanthi tes. 00: 0000: 23 Klorida Polyaluminum. 1. Tambahake Polyaluminum klorida Nomer 3.Dilute Polyaluminum klorida karo banyu 3. Tambah cairan menyang banyu 4.Campur cairan karo banyu lan ...