News

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • apa sucralose

    Nyunting gratis Sucralose kanggo nambah jeneng jeneng Nambah tegese Entri iki diwenehake dening jaringan mobei. Sucralose (TGS) minangka pemanis anyar sing dikembangake dening Tate & Lyie lan universitas London lan dipatenake ing taun 1976. Splenda minangka siji-sijine pemanis fungsional adhedhasar sukrosa, ...
    Waca liyane
  • Analisis tren pangembangan industri kalsium klorida

    Ing tanggal 4 Agustus 2021, mung ana sekitar 10 produsen kalsium klorida ing daratan China, kalebu kalsium klorida dihidrat lan kalsium klorida anhidrat. Sadurunge badai perlindungan lingkungan ing taun 2018, atusan pabrik kalsium klorida, gedhe lan cilik, dikumpulake ing The Weifang yaiku ...
    Waca liyane
  • Pasar bubuk kalsium klorida klorida anhidrat bola-bali ngalami pertumbuhan sing apik ing unit bisnis pemain utama

    Pasar bubuk kalsium klorida anhidrat nuduhaké tuwuhing kuwat. Western Chemical Corporation ngrampungake akuisisi Anadarko Petroleum Corporation kanthi rega US $ 55 milyar Kalsium klorida umume digunakake ing produksi plastik, karet lan bahan isolasi termal liyane. Bisa ...
    Waca liyane
  • panggunaan kalsium propionat

    Kalsium propanoat utawa kalsium propionat duwe formula Ca (C2H5COO) 2. Iki minangka uyah kalsium saka asam propanoat. Isi 1Gunakake 2Banning 3Referensi 4Apautan njaba Guna Minangka aditif panganan, didhaptar minangka nomer E 282 ing Codex Alimentarius. Kalsium propionat digunakake minangka pengawet ing ...
    Waca liyane
  • Ngenali kanthi bener sawetara aditif panganan

    Pengatur keasaman: manis lan ora nguntungke yaiku aku Kanggo entuk panganan kanthi warna, rasa, lan rasa sing enak, rasa panganan iku penting banget. Pengatur asam yaiku salah sawijining jinis rasa rasa, uga diarani agen asem. Nambah agen asem kanggo panganan bisa menehi rangsangan sumilir, nambah napsu, lan ...
    Waca liyane
  • What Is Citric Acid (E330) In Food? Uses, Benefits, Safety, Side Effects

    Apa Asam Citric (E330) ing Panganan? Migunakake, Keuntungan, Keamanan, Efek Samping

    Apa Asam Citric | Panganggone | Kaslametan | Efek Sampingan | 16 FAQ Asam sitrat anhidrat utawa monohidrat, asam sing akeh digunakake kanggo menehi rasa asem ing panganan lan omben-omben, uga minangka bahan pengawet, buffer PH, antioksidan lan chelating agents. E ...
    Waca liyane
  • What is Sodium Metabisulfite (E223) in food? Uses and Safety

    Apa panganan Sodium Metabisulfite (E223)? Dianggo lan Keamanan

    PRESERVATIF MAY 18, 2020 1 KOMENTAR Produksi | Panganggone | Kaslametan | FAQs Sodium metabisulfite (SMBS), salah sawijining sulfit sing bisa digunakake minangka bahan pengawet, antioksidan lan zat pemutih ing panganan kanthi aditif panganan nomer Eropa E223. Yaiku ...
    Waca liyane
  • Kalsium klorida minangka senyawa kimia sing tanggung jawab kanggo tingkat kekerasan kalsium ing kolam renang.

    Apa kalsium klorida ing kolam renang? Kalsium klorida umume minangka uyah, kalebu kalsium lan klorida. Amarga kalsium klorida wis gampang dibubarake ing banyu, umume digunakake ing dalan musim salju minangka alat penurun. Biasane padhet ing temperatur ruangan ...
    Waca liyane