FOOD ADDITIVES
OTHER CHEMICALS
PRODUCTS
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Shandong Bohua Chemical Co., Ltd. fokus ing bahan kimia aditif panganan, minangka salah sawijining eksportir bahan baku panganan ing China. Perusahaan adhine Weifang Haibin Chemical Co., Ltd. didegaké ing taun 1999, minangka pemasok utama magnesium klorida, kalsium klorida, sodium metabisulfite, natrium bikarbonat, PAC (poli aluminium klorida) ing China. Sajrone 22 taun kepungkur, kita duwe teknologi produksi canggih, saengga bisa nyedhiyakake produk sing apik.

Klasifikasi Produk

Produk kita njamin kualitas

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0+

    Pengalaman Taun

  • 0+

    Penghargaan menang

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Aditif panganan kita wis akeh digunakake Informasi paling anyar

ndeleng liyane