Sweeteners

Pemanis

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Mannitol

    Mannitol

    D-mannitol, sejenis alkohol alkohol, uga dikenal kanthi d-mannitol. D- melitol; Manna melitol; D-mannitol; Asam; Gula mannose Piperan, lsp.

    Wêdakakêna kristal tanpa warna utawa putih padha karo sukrosa sing rasane rada legi. Ing obat, panganan, panganan, riset ilmu urip duwe peran.

  • Sorbitol

    Sorbitol

    Sorbitol minangka jenis sweenter anyar sing digawe saka glukosa murni minangka bahan liwat penyulingan hidrogenasi, konsentrasi. Nalika diserep dening awak manungsa, nyebar alon banjur dioksidasi dadi fruktosa, lan melu metabolisme fruktosa.

  • Stevia

    Stevia

    Saiki kendala paling gedhe kanggo stevia yaiku pemahaman konsumen. Gula Stevia minangka gula alami sing diekstrak saka godhong stevia, duwe sifat unik, kaya legi, kalori sing luwih murah. Manis saka inulin yaiku 180-450 kali sukrosa. asil nuduhake yen gula stevia minangka pemanis non-cariogenik. Stevia minangka pemanis alami legi asor rasa legi sing akeh digunakake ing panganan, minuman, farmasi, tembakau, kosmetik, minuman keras, pasta gigi, rempah-rempah, uyah ...
  • Sucralose

    Sucralose

    Sucralose minangka pemanis pengganti gula nol-kalori. Ing Uni Eropa, iki uga dikenal kanthi nomer E (kode aditif) E955. Sucralose udakara 600 kaping luwih legi kaya sukrosa (gula meja), kaping pindho luwih legi tinimbang sakarin, lan 3,3 kali luwih legi tinimbang aspartam. Ora kaya aspartam, stabil ing kahanan panas lan sawetara kahanan pH lan bisa digunakake ing panggangan utawa ing produk sing mbutuhake umur sing luwih dawa. Sukses komersial produk basis sucralose kanggo ...
  • Trehalose

    Trehalose

    Trehalose, uga dikenal minangka mycose utawa tremalose, minangka disakarida alami sing ana gandhengane alfa sing dibentuk dening ikatan α, α-1,1-glukosida ing antarane rong unit α-glukosa. Ing taun 1832, HAL Wiggers nemokake trehalose ing erot rai, lan ing taun 1859 Marcellin Berthelot ngisolasi saka mane trehala, zat sing digawe dening weevil, lan dijenengi trehalose. Bisa disintesis dening bakteri, jamur, tanduran, lan kewan invertebrata. Iki kalebu ing anhydrobiosis - kemampuan tanduran lan kewan tahan ...
  • Acesulfame K

    Acesulfame K

    Jeneng Produk Asam Sorbic CAS No. 110-44-1 EINECS No. 203-768-7 Katon Jarum tanpa warna utawa bubuk bebas putih, kanthi ambu ora enak karakteristik Kelas Makanan Kelas MF C6-H8-O2 Bobot 25kg / tas Umur 2 taun Sertifikasi HACCP, ISO, KOSHER, HALAL Kemasan Asam Sorbik 25kg larut ing banyu lan bisa digunakake minangka Pengawet. Asam Sorbic bisa digunakake digunakake minangka bahan panganan utawa aditif panganan sajrone urip saben dinane. Asam Sorbic iku biasane ...
  • Xylitol

    Xylitol

    Xylitol minangka pemanis poliolol 5-karbon alami Iki ditemokake ing woh-wohan lan sayuran, lan malah diprodhuksi dening awak manungsa dhewe. Bisa nyedhot panas nalika dibubarake ing banyu, kanthi fungsi nyerep kelembapan, lan diare sementara bisa ditindakake nalika kakehan. Produk kasebut uga bisa ngobati sembelit. Xylitol minangka polum sing paling manis. Manis kaya sukrosa, ora duwe rasa sawise lan aman kanggo penderita diabetes. Xylitol duwe kalori 40% luwih murah tinimbang gula, lan ...
  • Aspartame Powder

    Bubuk Aspartam

    Pemanis Aspartame, Jinis Aspartame Arshine
    Pemanis 100 Mesh Aspartame
    Pemanis 100 ~ 150 Mesh Aspartame
    Pemanis 20 ~ 60 Mesh Aspartame
    Pemanis 60 ~ 100 Mesh Aspartame
    Bubuk Api Manis, 200 Aspartame Bolong

  • Crystalline Maltitol

    Maltitol Kristal

    nilai barang CAS No. 585-88-6 Jeneng Liyane Maltitol MF C12H24O11 EINECS No. 209-567-0 FEMA No. 3025 Papan Asal China Tipe Panganggo Jeneng Jeneng Z & FSUNGOLD Nomer Model Panganan Kelas Barang Maltitol Bubuk / Solusi / Sirup / Bahan Cairan Pasokan Jeneng produk Maltitol Tampilan Sertifikat Powder Putih Aplikasi ISO Garde Pangan Aditif Pangan Warna Aditif Putih Umur 2 Tahun Panganggo Manis Konten Padat 98,0% Min (1) Minangka panganan fungsional, bisa ...
  • Dextrose Monohydrate

    Dextrose Monohidrat

    Glukosa kristal, miturut bedane proses manufaktur bisa dipérang dadi Dextrose Monohidrat lan Dextrose Anhydrous. Kromostrat kristal dextrose dipérang dadi glukosa kelas panganan, glukosa lan glukosa tingkat panganan farmasi sing umume digunakake ing industri panganan lan sayuran. Liwat hidrogenasi glukosa monohidrat bisa ngasilake sorbitol, obat lan glukosa monohidrat minangka obat oral utamane asli (tambahan). Kristal Dextrose Kristal Dextrose cont ...
  • Erythritol

    Erythritol

    No CAS.: 149-32-6 Standar miturut: GB26404-2011 / USP32 / EP 7.0 / FCCIV Ukuran bolong: 14-30, 30-60, 18-60, 100mesh Erythritol, pololol (alkohol alkohol), yaiku pemanis massal sing enak banget sing cocog kanggo macem-macem panganan sing kurang kalori lan tanpa gula. Wis pirang-pirang ewu taun dadi panganan manungsa amarga ora ana woh-wohan lan panganan liyane. Erythritol duwe toleransi pencernaan sing dhuwur, aman kanggo wong sing ngalami diabetes, lan ora bisa nyebabake bosok gigi. Nresep panas sing apik ...
  • Glucose

    Glukosa

    1. Pangobatan banyu Dextrosewaste industri. 2. Ekstroseis digunakake utamane minangka nutrisi injeksi (injeksi glukosa); 3. Ekstrosif ing industri panganan: akeh ditrapake ing industri gula saiki. Dextrose minangka nutrisi sing penting banget kanggo metabolisme ing awak. 4. industri farmasi bisa digunakake langsung ing industri pencetakan lan pencelupan minangka agen pangurangan, ing industri pangilon lan proses plating perak botol banyu panas umume digunakake minangka agen pangurangan. Analisis conten ...