Sodium Nitrite

Natrium Nitrit

Halo, ayo konsultasi produk!

Natrium Nitrit


  • CAS: 7632-00-0
  • Jeneng umum: Natrium natrium
  • Formula molekul: NaNO2
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Jeneng Kimia:

    erinitrit; filmerine; natriumnitrit; nci-c02084; nitritedesodium; SODIUM NITRITE, REAGENT (ACS) SODIUM NITRITE, REAGENT (ACS) SODIUM NITRITE, REAGENT (ACS); SODIUM NITRITE, SOLUSI, 0.1 MSODIUM NITRITE, SOLUSI, 0.1 MSODIUM NITRITE, SOLUSI, 0,1 M; NITRITE SODIUM NANO2

    Katrangan:

    Natrium natrium, NaN02, minangka bubuk putih kuning mbebayani, sensitif udara, sing larut ing banyu lan bosok ing suhu ing ndhuwur 320 ° C (608 ° F). Natrium natrium digunakake minangka penengah kanggo bahan pewarna lan kanggo pickling meat, ing pewarnaan tekstil, ing anti karat, obat, lan reagen kimia organik.
    Keterangan: Natrium natrium, NaN02, minangka bubuk putih kuning mbebayani, sensitif udara, sing larut ing banyu lan bosok ing suhu ing ndhuwur 320 ° C (608 ° F). Natrium natrium digunakake minangka penengah kanggo bahan pewarna lan kanggo pickling meat, ing pewarnaan tekstil, ing anti karat, obat, lan reagen kimia organik.
    Properti Kimia
    Natrium nitrit, NaN02, minangka bubuk putih kuning mbebayani, sensitif hawa, kuning banyu sing larut ing banyu lan bosok
    suhu ndhuwur 320 ° C (608 ° F). Natrium natrium digunakake minangka penengah kanggo bahan pewarna lan kanggo pickling daging, nalika pewarnaan tekstil, ing anti karat, ing obat-obatan, lan minangka reaksi kimia kimia organik.
    Migunakake 01
    Natrium natrium minangka hambatan myeloperoxidase kanthi IC50 1,3 μM
    Migunakake 02
    Pabrik pewarna diazo, Senyawa nitroso, lan ing pirang-pirang proses produksi bahan kimia organik; pewarna lan nyithak kain tekstil; rami pemutih, sutra lan sprei; fotografi Ing ngobati daging, pewarna lan ngreksa; nalika ngolah chub smoke. Uga minangka reagen ing kimia kewan.
    Dianggo 03
    Sodium Nitrite minangka uyah asam nitrous sing fungsine dadi agen anti-mikroba lan pengawet. warnane rada kuning wêdakakêna granular utawa saklawasé putih, massa utawa opaque utawa tongkat. yaiku hawa ing udhara. nduweni kelarutan 1 g ing 1,5 ml banyu. digunakake ing kurva daging kanggo fiksasi warna lan pangembangan rasa. ndeleng nitrite.

    Spesifikasi

    Barang

    Spesifikasi

    Natrium Nitrit (minangka basa garing)

    99% mnt.

    Kloridum (NaCl)

    Maks. 0,10%

    Natrium Natrium (minangka basa garing)

    Maks. 0,80%

    Kelembapan

    1,40% maks.

    Bahan banyu sing ora larut

    0,05% maks.

    Penampilan

    Kristal putih utawa rada kuning

    Tampilan Gambar

    Tampilan gambar produk

    packing

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita