Sodium Bicarbonate

Natrium bikarbonat

Halo, ayo konsultasi produk!

Natrium bikarbonat


  • Jeneng Kimia: Natrium bikarbonat
  • Formula Molekuler: NaHCO3
  • Katon: bubuk kristal putih
  • Properti: ora mambu lan asin, gampang larut ing banyu, ora larut ing alkohol, nampilake alkalinitas sithik, diurai nalika digawe panas, bosok alon-alon nalika hawa panas lembab.
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Lamaran

    1. Minangka agen rasing, netralisasi lan improver adonan, baking soda bisa digunakake kanggo jajanan lan bisa digunakake kanthi cocog karo kabutuhan produksi.

    2. Backing soda bisa digunakake kanggo reresik rumah tangga, kayata ngumbah sayuran lan woh-wohan, sandhangan lan aplikasi reresik liyane miturut panjaluk.

    3. soda kue Kelas Panganan umume digunakake ing akuakultur kanggo nyetel rega PH banyu kolam

    4. Ing industri karet, digunakake ing produksi karet lan spons.

    5. Ing industri pencetakan lan pewarna, baking soda digunakake minangka agen fixing kanggo pewarna lan nyithak, buffer basa-asam.

    6. Kanggo peralatan pemadam kebakaran, baking soda digunakake kanggo produksi alat pemadam.

    Spesifikasi

    Barang

    Standar

    Asil Tes

     Kemurnian (minangka NaHCO3)

    99,9% -100,5%

    99,7%

     Rusak ing pangatusan

    0,2% MAX

    0,04%

    HaCl (minangka Cl)

    0,4% MAX

    0,32%

    Arsenis (minangka As)

    0,0001% MAX

    LALU

     Logam abot (minangka Pb)

    0,0005% MAX

    LALU

    Nilai PH

     8.5MAX

    8.11

    Packing:Iki dikemas nganggo kantong poli minangka lapisan njero, lan tas anyaman plastik senyawa minangka lapisan njaba. Bobot net saben tas 25kg.

    Tampilan Gambar

    1232

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita