Preservatives And Antioxidants

Pengawet Lan Antioksidan

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Sorbic Acid

    Asam Sorbic

    Jeneng Produk Asam Sorbic CAS No. 110-44-1 EINECS No. 203-768-7 Katon Jarum tanpa warna utawa bubuk bebas putih, kanthi ambu ora enak karakteristik Kelas Makanan Kelas MF C6-H8-O2 Bobot 25kg / tas Umur 2 taun Sertifikasi HACCP, ISO, KOSHER, HALAL Kemasan Asam Sorbik 25kg larut ing banyu lan bisa digunakake minangka Pengawet. Asam Sorbic bisa digunakake digunakake minangka bahan panganan utawa aditif panganan sajrone urip saben dinane. Asam Sorbic iku biasane ...
  • Sodium Benzoate

    Natrium Benzoat

    Katrangan: granula putih, bubuk kristal utawa serpihan. Tanpa ambu utawa kanthi ambu ora enak ambu ora enak benzoin. Stabil ing udhara. Sangat larut ing banyu (53.0g / 100ml, 25 ℃). Larut ing etanol (1,4g / 100ml) .pH larutan akueus yaiku 8. resistensi fermentasi eans lan eterterilitas luwih lemah tinimbang asam benzoat. Nalika pH ing 3,5, larutan 0,05% bisa nolak tuwuhing ragi kanthi lengkap. Nalika pH ing 6,5, konsentrasi ing ndhuwur 2,5% dibutuhake. Dianggo: Pengawet; agen resistensi biocide. 1 ....
  • Vitamin c Powder Ascorbic Acid

    Vitamin c Powder Acid Asborbic

    Kation spesifikasi: GB14754-2010, BP / EP / CP / USP / E300 / FCC7 Ukuran Kemasan: 25KG / Lembar Data Teknis Karton (TDS) Asam Asorbatik (Vitamin C) Komoditas: Asam Asam Asborbik Jeneng Kimia: (5R) -5 - [(1S) -1,2-dihydroxyethyl] -3,4-dihydroxfuran-2 (5H) -satu Formula Kimia: C6H8O6 Bobot Molekul: 176.1 Penampilan: Werna putih utawa meh putih, bubuk kristal utawa kristal tanpa warna, dadi ora ana warna nalika kena kanggo udhara lan lembab. Kelarutan: larut ing banyu, larut ing etanol (96%). Meltin ...
  • Sodium Dehydroacetate

    Sodium Dehydroacetate

    Paket 25kg / tas utawa miturut sarat klien. Pengiriman Liwat segara / kurir / Panyimpenan udhara Disimpen ing papan sing adhem. Tutup wadhah supaya ditutup lan disimpen ing papan sing garing lan ana ventilasi. Sodium dehydroacetate minangka agen antibakteri kanthi keamanan dhuwur, kisaran antibakteri sing wiyar lan kemampuan antibakteri sing kuat. Sampeyan ora kakehan pengaruh asam lan alkalinitas panganan, lan bisa njaga efek antibakteri sing dhuwur ing kahanan Bahan Kimia sing asem utawa rada alkali. Antibacterial sawijining ...
  • Nisin

    Nisin

    Nisin minangka pengawet panganan sing kondhang ing saindenging jagad. Wiwit Nisin (uga dikenal minangka Streptococcus laktida peptida) minangka polipeptida, kanthi cepet diaktifake ing usus kanthi enzim pencernaan sawise dikonsumsi, tes mikro-biologis ekstensif durung ditampilake. tahan salib. Nisin duwe aktivitas antimikroba tumrap macem-macem bakteri Gram-positip lan spora sing nyebabake kerusakan panganan, lan utamane nyegah bacilli tahan panas, kayata B. Stearother ...
  • Sodium Diacetate

    Diacetat Natrium

    Natrium diacetat yaiku kristal putih kanthi ambu asam asetat, gampang nyedhot kelembapan, larut banget ing banyu, digawe panas nganti ndhuwur 150 ° C dekomposisi, gampang kobong, stabil ing kahanan sing adhem lan garing. Sodium diacetate utamane gumantung karo asam asetat molekul sing wis bosok duwe efek antibakteri, sing nduweni kemampuan nyegah sing apik tumrap bakteri lan jamur. Sodium diacetate kalebu zat ADI sing durung ditemtokake lan ditetepake minangka zat GRAS dening US US. Natrium diacetat minangka molekul ...
  • Calcium Acetate

    Kalsium Asetat

    Rega Kalsium Asetat minangka bahan tambahan panganan yaiku kristal, granula utawa bubuk kaya jarum putih. Asidodor sithik. Rasane rada pait. Rawan kanggo lembab. Ing ngisor 150 ° C ora bakal kelangan kabeh kelembapan, kayata panas nganti 160 ° C, dekomposisi dadi aseton lan yodium, kalsium. Larut ing banyu, rada larut ing etanol. Larutan banyu 0,2mol / L saka pH 7,3. Packing & Shipping Packing: 25kg dikemas ing drum kertas, karton, tas. Pengiriman: EMS, DHL, Liwat Laut, lsp. Miturut negosiasi 1. Kalsium ...
  • Sodium Erythorbate

    Sodium Erythorbate

    Kemasan Sodium Erythorbate 25KG / karton Panyimpenan Sodium Erythorbate tetep garing suhu sithik lan aja nganti sinar srengenge Sodium Erythorbate minangka bubuk kristal putih, rada asin. Iki cukup stabil ing udhara ing kahanan garing. Nanging ing larutan kasebut, bakal rusak nalika ana hawa, logam tilak, panas lan cahya. Titik lebur ing ndhuwur 200 ℃ (dekomposisi). Gampang larut ing banyu (17g / 100m1). Meh ora larut ing etanol. Nilai PH saka larutan banyu 2% yaiku 5,5 nganti 8,0. Digunakake minangka panganan ...
  • Calcium Propionate

    Propionat Kalsium

    butiran kristal putih utawa bubuk kristal. tanpa ambu; duwe hibroskopisitas, gampang larut ing banyu, ora larut ing alkohol. Kemasan propionat Kalsium: 25kg saben kantong kraft 17MT / 20'FCL tanpa palet. (bubuk) 14mt net saben 20'FCL kanthi palet. (bubuk) 20mt net per 20'FCL tanpa palet. (granul) 16mt net saben 20'FCL kanthi palet. (granule) Panyimpenan & Pengangkutan kalsium propionat: disimpen ing gudang sing garing, garing lan resik; nglindhungi dampness lan dadi panas; dijaga adoh saka arti beracun ...
  • Sodium Lactate

    Natrium laktat

    Deskripsi Sodium Lactate 867-56-1,72-17-3 minangka uyah natrium L (+) asam laktat sing diasilake kanthi fermentasi. Iki minangka solusi sing jelas, higroskopis lan sirup. Natrium laktat terdaftar ing Eropa minangka bahan aditif panganan kanthi referensi E325. Produk iki sesuai karo spesifikasi Codex Chemical Food (FCC V). Sipat kimia-kimia Jeneng kimia 2-Hydroxypropanoic acid, uyah monosodium Bobot Molekuler 112,06 g / mol Formula Molekuler C3H5O3 Na Registrasi ...
  • Food Additive Sodium Succinate Dibasic/Disodium Succinate

    Sodium Sucitiveate Sodium Succulate Dibasic / Disodium Succinate

    Sodium Sucitiveate Sodium Succulate Dibasic / Disodium Succinate Disodium succinate, disingkat WSA, umume dikenal minangka scallop, minangka agen wangi sing akeh digunakake ing bumbu. Sing luwih umum ditemokake ing panganan laut kayata kerang, urang, lan kepiting, lan duwe pengaruh penting ing rasa panganan sing enak. Kajaba iku, disodium succinate uga ana ing tanduran liya, kayata jamur. Standar higienis aditif panganan ing China nemtokake manawa bisa digunakake ing bumbu. Disodium s ...
  • Sodium Metabisulfite

    Sodium Metabisulfite

    Sodium Metabisulfite minangka bubuk kristal putih utawa kuning utawa kristal cilik, kanthi ambu SO2 sing kuat, gravitasi spesifik 1,4, larut ing banyu, larutan banyu yaiku asam, kontak karo asam sing kuat bakal ngeculake SO2 lan ngasilake uyah sing cocog, suwene ing udara , bakal dioksidasi dadi na2s2o6, dadi produk kasebut ora bisa bertahan suwe. Nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 150 ℃, SO2 bakal bosok. 1. Agen blaching (kayata permen, kue, tunas pring) 2. Agen pelonggaran (e ....