Other Chemicals

Bahan Kimia Liyane

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Magnesium Sulphate

    Magnesium Sulfat

    1. Dikemas ing tas anyaman nganggo plastik kanthi jaring 25Kg, 25MT saben 20FCL. 2. Dikemas ing kanthong jumbo anyaman nganggo plastik saben jaring 1250Kg, 25 MT saben 20FCL. 3. Miturut syarat pelanggan. 1. Sulfat magnesium kanggo pertanian Sulfur lan magnesium bisa nyedhiyakake nutrisi sing akeh kanggo tanduran sing nyumbang kanggo tuwuh panen lan nambah output, uga mbantu ngeculake lemah lan ningkatake kualitas lemah. Gejala kekurangan "belerang" lan "magnesium": 1) ...
  • Calcium Chloride

    Kalsium Klorida

    Kalsium klorida minangka uyah anorganik, sing ana padhet utawa cair. Kalsium klorida padat minangka zat kristal putih sing wujud serpihan, granula, pelet utawa bubuk. Kanthi macem-macem konten banyu sing dikristal, bisa dihidrat utawa anhidrat. Kalsium klorida cair minangka solusi sing jelas lan ora ana warna. Amarga kalsium klorida duweni sifat kayata larut kanthi cepet, kemampuan eksotermik, narik kelembapan saka udhara lan lingkungan, larut ing suhu II sing sithik. Fitur: Calciu ...
  • Sodium Metabisulfite

    Sodium Metabisulfite

    Sodium Metabisulfite minangka bubuk kristal putih utawa kuning utawa kristal cilik, kanthi ambu SO2 sing kuat, gravitasi spesifik 1,4, larut ing banyu, larutan banyu yaiku asam, kontak karo asam sing kuat bakal ngeculake SO2 lan ngasilake uyah sing cocog, suwene ing udara , bakal dioksidasi dadi na2s2o6, dadi produk kasebut ora bisa bertahan suwe. Nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 150 ℃, SO2 bakal bosok. 1. Agen blaching (kayata permen, kue, tunas pring) 2. Agen pelonggaran (e ....
  • Sodium Bicarbonate

    Natrium bikarbonat

    1. Minangka agen rasing, netralisasi lan improver adonan, baking soda bisa digunakake kanggo jajanan lan bisa digunakake kanthi cocog karo kabutuhan produksi. 2. Backing soda bisa digunakake kanggo reresik rumah tangga, kayata ngumbah sayuran lan woh-wohan, sandhangan lan aplikasi reresik liyane miturut panjaluk. 3. soda kue Kelas Panganan umume digunakake ing akuakultur kanggo nyetel rega PH banyu kolam 4. Ing industri karet, digunakake ing produksi karet lan spons. 5. Ing cetak lan dicelup ...
  • Ammonium chloride

    Amonium klorida

    Amonium klorida NH4CL butiran Bubuk kristal putih utawa granula; tanpa ambu, rasa karo uyah lan adhem. Aglomerasi gampang sawise nyerep kelembapan, larut ing banyu, gliserol lan amonia, ora larut ing etanol, aseton lan etil, distilasi 350 lan asam lemah ing larutan banyu. Saka logam ferrous lan logam liyane korosif, khususe luwih gedhe korosi tembaga, efek non-korosif saka wesi babi. Aplikasi bahan kimia Amonium klorida kelas pertanian: Kelas pertanian Amonium ...
  • Polyaluminum chloride

    Polaluminum klorida

    1. Preparasi Solusi: Tingkat larut PAC yaiku 5%. Iki tegese larut PAC 5g dadi banyu 100 ml. 2. Media pembubaran: Banyu yaiku banyu keran utawa banyu murni. 3. Larut Wektu: Wayahe 5-10 menit yen aduk nganti larut. 4.Dosis: Goleki conto banyu lan konfirmasi dosis paling optimal kanthi tes. 00: 0000: 23 Klorida Polyaluminum. 1. Tambahake Polyaluminum klorida Nomer 3.Dilute Polyaluminum klorida karo banyu 3. Tambah cairan menyang banyu 4.Campur cairan karo banyu lan ...
  • Magnesium Chloride

    Magnesium Klorida

    1. Tambang batubara: retardant geni ing tambang adhem 2. Pangobatan banyu: magnesium klorida bisa kanthi cepet ngilangi rereged ing banyu, lan ora nyebabake loro polusi. iku cocog banget kanggo perawatan banyu polusi soale gedhe sing luwih aman. 3. Dadi bahan baku anorganik sing penting ing industri kimia, digunakake kanggo ngasilake senyawa magnesium kayata asam karbonat magnesium, magnesium hidroksida lan magnesium oksida, lsp. 4. Ing industri metalurgi digunakake kanggo ...