Other Additives

Aditif Liyane

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Ammonium Bicarbonate

    Bikarbonat amonium

    Amonium Bikarbonat (Bahan Pangan) umume digunakake minangka agen ekspansi panganan, agen umpluk, pupuk netral, lsp. Ammonium Bicarbonate (Kelas Industri) bisa digunakake ing pigmen, kulit, karet busa, apotek, industri kimia saben dina, electroplating, keramik, geni agen pemadam lan bohlam frosted. Food grade ITEM STANDARD Kemurnian% 99.2 min Cl% 0,003 max SO4% 0,007 max As% 0,0002 max logam Heavy (as pb)% 0,0005 max Residue (Non-Volatile) 0 ....
  • Calcium Chloride

    Kalsium Klorida

    Kalsium klorida minangka uyah anorganik, sing ana padhet utawa cair. Kalsium klorida padat minangka zat kristal putih sing wujud serpihan, granula, pelet utawa bubuk. Kanthi macem-macem konten banyu sing dikristal, bisa dihidrat utawa anhidrat. Kalsium klorida cair minangka solusi sing jelas lan ora ana warna. Amarga kalsium klorida duweni sifat kayata larut kanthi cepet, kemampuan eksotermik, narik kelembapan saka udhara lan lingkungan, larut ing suhu II sing sithik. Fitur: Calciu ...
  • Sodium Bicarbonate

    Natrium bikarbonat

    1. Minangka agen rasing, netralisasi lan improver adonan, baking soda bisa digunakake kanggo jajanan lan bisa digunakake kanthi cocog karo kabutuhan produksi. 2. Backing soda bisa digunakake kanggo reresik rumah tangga, kayata ngumbah sayuran lan woh-wohan, sandhangan lan aplikasi reresik liyane miturut panjaluk. 3. soda kue Kelas Panganan umume digunakake ing akuakultur kanggo nyetel rega PH banyu kolam 4. Ing industri karet, digunakake ing produksi karet lan spons. 5. Ing cetak lan dicelup ...