what is sucralose

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!

apa sucralose

Suntingan gratis Sucralose kanggo nambah jeneng
Tambah teges
Entri iki diwenehake dening jaringan mobei.

Sucralose (TGS) minangka pemanis anyar sing dikembangake dening Tate & Lyie lan universitas London lan dipatenake ing taun 1976. Splenda minangka siji-sijine pemanis fungsional adhedhasar sukrosa, sing asline merek Splenda, sing kaping 600 luwih legi tinimbang sukrosa. Pemanis iki ora duwe energi, rasa legi dhuwur, legi murni, keamanan dhuwur lan ciri liyane. Iki minangka salah sawijining pemanis fungsional sing paling apik.

Sucralose utawa TGS CNS: 19.016; INS: 955), uga dikenal minangka Sucralose, sukrosa utawa 4, 1, 6, -trichloro-4, 1, 6, -trideoxygalactose sukrosa, jeneng Inggris: Sucralose. Sucralose disiapake saka sukrosa kanthi klorinasi. Formula molekul yaiku C12H19Cl3O8 lan bobot molekul relatif yaiku 397.64.

Informasi dhasar
Jeneng Cina
sukrosa

Jeneng manca
Sucralose

direktori
1 Informasi Dhasar
2. Data fisik
3 Metode Panyimpenan
4 Metode sintesis
5 Panggunaan utama
6 Sistem Id
7 Data toksikologi
8 Data Kimia
9 Data Ekologis
10 Properti
Melu kanggo nyunting bagean informasi dhasar iki
Jeneng Cina: sucralose

Jeneng Inggris: Sucralose

Julukan Cina: sucralose

1, 6-dichloro-1, 6-dideoxy-beta-d-fructofuranosyl-4-chloro-4-deoxy-alpha-d-Galactopyranoside; 4, 1 ', 6' - trichloro - 4, 1 ′, 6 'trideoxy - Pentagalactosucrose; 1, 6 - dichloro - 1, 6 - dideoxyhex - 4 - chloro - 4-2 - ulofuranosyl deoxyhexopyranoside

CAS no. : 56038-13-2

Formula molekul: C12H19Cl3O8

Bobot molekul: 397.6335

Melu kanggo nyunting bagean data fisik iki
1. Properti: Putih nganti bubuk kristal meh putih, sejatine ora ambu, non-higroskopis. Kapadhetan (g / mL, 15ºC): 1,357

3. Kapadhetan relatif: 1,66 (20ºC)

Titik lebur (bosok): 125ºC

Titik didih (ºC): 104-107

Titik didih (ºC, 0,5mmHg): durung ditemtokake

7. Indeks refraktif: ora ditemtokake

8. Titik flash (° F): durung ditemtokake

9. Rotasi optik spesifik (ºC): ora ditemtokake

10. Titik pengapian spontan utawa suhu kontak (ºC): ora ditemtokake

11. Tekanan uap (kPa, 25ºC): ora ditemtokake

12. Tekanan uap jenuh (kPa, 60ºC): ora ditemtokake

13. Panas pembakaran (KJ / mol): ora ditemtokake

14. Suhu kritis (ºC): ora ditemtokake

15. Tekanan kritis (KPa): ora ditemtokake

16. Nilai logaritma koefisien pemisahan banyu-minyak (oktanol / banyu): durung ditemtokake

17. Batas ndhuwur bledosan (%, V / V): ora ditemtokake

18. Batesan jeblugan ngisor (%, V / V): ora ditemtokake

19. Kelarutan: gampang larut ing banyu, etanol lan metanol, rada larut ing eter.

Gulung cara panyimpenan bagean iki
Kantong plastik kelas panganan lan kantong kertas kraft. Simpen ing papan sing adhem lan garing

Gulung sunting metode sintesis bagean iki
1. Nggunakake sukrosa minangka bahan baku, sucralosucrose dipikolehi kanthi triphenylmethylation (nglindhungi telung klompok hidroksil utama), asetilasi (nglindhungi limang klompok hidroksil sekunder), ngilangi triphenylmethyl, migrasi klompok asetil, klorinasi, deakilasi, lsp.

Ana telung cara nyiyapake sucralose: metode ester tunggal, metode enzim-kimia lan metode transfer klompok. Rong metode pertama mung nglindhungi klompok hidroksil tartamtu, mula derajat substitusi ora bisa dikontrol sajrone klorinasi, lan produk sing diasilake yaiku campuran, utamane metode siji-ester bisa nyebabake dekomposisi sukrosa ngasilake ester fruktosa. Nanging, metode migrasi klompok nglindhungi pirang-pirang klompok hidroksil ing wiwitan, saengga reaksi klorinasi cenderung orientasi, lan produk sing relatif tunggal bisa dipikolehi tanpa teknologi pamisahan khusus, kanthi asil nganti 36%.

Bisa diowahi nggunakake utama bagean iki
Sucralose minangka pemanis sing disetujoni ing China. Manisane udakara 600 kali lipat sukrosa, lan rasa legine murni. Watake sing manis lan kualitas manis mirip karo sukrosa. Umume proses pangolahan lan panyimpenan panganan stabil banget, larut banyu, cocog kanggo kabeh jinis panganan. Aturan China bisa digunakake kanggo ngombe, acar, bumbu majemuk, anggur, es krim, kue, biskuit, roti lan akeh lapangan liyane.

Gulung lan sunting nomer sistem ing bagean iki
CAS no. : 56038-13-2

Nomer MDL: MFCD03648615

EINECS no. : 259-952-2

Nomer RTECS: LW5440140

Nomer BRN: 3654410

Gulung lan sunting bagean data toksikologi iki
1. Keracunan: LD50 (tikus, kanthi lisan) 16g / kg (BW); (Tikus, kanthi lisan) 10g / kg (bw).

Melu kanggo nyunting bagean data kimia iki
1, nilai referensi pitungan paramèter hidrofobik (XlogP): -1.5

2. Jumlah donor obligasi hidrogen: 5

3. Jumlah reseptor ikatan hidrogen: 8

4. Jumlah ikatan sing bisa diputer: 5

5. Jumlah tautomer:

6. Wilayah permukaan kutub molekul topologis (TPSA): 129

7. Atom abot: 23

8, muatan permukaan: 0

9. Komplekitas: 405

10, nomer atom isotop: 0

11. Temtokake jumlah pusat struktur atom: 9

12. Jumlah pusat struktur atom sing durung mesthi: 0

13. Temtokake jumlah pusat struktur ikatan kimia: 0

14. Jumlah pusat struktur obligasi sing durung mesthi: 0

15. Jumlah unit obligasi kovalen: 1

Melu kanggo nyunting bagean data ekologis iki
Aja nganti produk sing akeh sing ora diencerake utawa kontak karo banyu soko njero lemah, saluran banyu utawa sistem limbah, lan aja mbuwang bahan menyang lingkungan sekitar tanpa idin saka pamrentah.

Lipat sunting fitur properti bagean iki
Ora bosok yen digunakake lan disimpen miturut spesifikasi lan ora ana reaksi mbebayani sing dingerteni

Informasi keamanan
Kode bea cukai: 2932999099
Kode kelas bahaya: R36 / 37/38
Katrangan keamanan: 26-37 / 39
Nomer RTECS: LW5440140
Pengenal barang sing mbebayani: Xi: Nesu;
Data bea cukai
Bea Cukai Cina (2932999099)
Ringkesan 2932999099. Senyawa heterositik liyane sing mung ngemot atom hetero. Tingkat PPN: 17,0%. Tingkat rabat: 13,0%. Kondisi pengawasan: Ora ana. Tarif MFN: 6,5%. Tarif umum: 20,0%
Senyawa heterosiklik liyane mung karo Oksigen Hetero-Atom. PPN: 17,0%. Tingkat Rebate Pajak: 13,0% .. Gegayutan karo MFN: 6,5% gegandhengan karo perdagangan umum: 20,0%
Rute sintetik
Rute sintesis (total 9)

63648-81-7

Sukrosa - ester 6-etil

~ 70%

56038-13-2

sukrosa

Rincian>>
Produk hulu lan hilir
Produk hulu (total 10)

63648-81-7

Sukrosa - ester 6-etil

1445-45-0

Trimethyl acetate

15-104-4

Asam P-toluenesulfonic

75-64-9

tert-butylamine

57-50-1

sukrosa


Wektu kiriman: Aug-04-2021