The anhydrous calcium chloride powder market has repeatedly experienced impressive growth in the business units of major players

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!

Pasar bubuk kalsium klorida klorida anhidrat bola-bali ngalami pertumbuhan sing apik ing unit bisnis pemain utama

Pasar bubuk kalsium klorida anhidrat nuduhaké tuwuhing kuwat. Western Chemical Corporation ngrampungake akuisisi Anadarko Petroleum Corporation kanthi rega US $ 55 milyar
Kalsium klorida umume digunakake ing produksi plastik, karet lan bahan isolasi termal liyane. Bisa digunakake minangka aditif utawa komponen ing macem-macem formulasi kimia. Bisa ditambah menyang antifreeze, solar, bensin, minyak sintetis, cat, varnis, poliuretan, pelumas, sealant, pestisida lan akeh produk liyane. Sanajan produk kasebut ora mbutuhake suhu utawa suhu sing luwih dhuwur kanggo nambah utawa dicopot, produk kasebut kudu disimpen ing lingkungan sing ora ana asor lan suhu ekstrem. Bubar iki, industri tekstil duwe panjaluk kuwat kanggo bubuk kalsium klorida. Umume digunakake minangka agen ukuran lan kanggo nyiyapake solusi brine ing peralatan kulkas. Sajrone pirang-pirang taun, manawa ing ekonomi sing maju utawa berkembang, industri tekstil wis dadi salah sawijining industri sing paling janjeni babagan nilai lan jumlah. Miturut data saka Yayasan Ekuitas Merek India (IBEF), pasar tekstil lan pakaian India dihargai US $ 100 milyar ing taun 2019, nggunakake udakara 45 yuta buruh ing saindenging negara. Mula, faktor kasebut bisa ningkatake tuwuhing pasar bubuk kalsium klorida anhidrat.
Entuk conto salinan laporan pasar iki @ https: //www.coherentmarketinsights.com/insight/request-sample/1788
Ing babagan jejak geografis, wilayah Asia-Pasifik duwe panjaluk dhuwur kanggo bubuk klorida anhidrat nganti pirang-pirang taun. Iki amarga industri kimia wis saya ajeg. Kajaba iku, Amerika Utara nggunakake bubuk klorida anhidrat sing akeh. Wutah sektor farmasi sing cepet bisa ningkatake tuwuhing pasar bubuk klorida anhidrat regional ing wektu cedhak.
Bubar, ing Mei 2019, Western Chemical Corporation, pemasok produk kalsium klorida AS, entuk Anadarko Petroleum kanthi rega $ 55 milyar.
Wêdakakêna kalsium klorida minangka salah sawijining preparat kalsium anhidrat sing umume digunakake ing macem-macem industri. Iki ditemokake ing akeh bubuk umum, kayata uyah Epsom, magnesium sulfat, lan uyah rock. Senyawa bubuk iki nduweni macem-macem panggunaan lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Kajaba iku, industri terminal liyane kayata industri kimia, farmasi, pewarna, lan liya-liyane uga duwe tingkat adopsi bubuk kalsium klorida anhidrat sing luwih dhuwur. Ing obat, bubuk iki biasane digunakake minangka sulih elektrolit lan agen anti-alergi. Mula, faktor-faktor sing nyenengake iki bisa ngrangsang tuwuhing pasar bubuk kalsium klorida anhidrat ing wektu cedhak.
Sanajan ana panjaluk banget kanggo bubuk kalsium klorida anhidrat, panyimpenan kasebut mbutuhake kahanan tartamtu amarga bisa nyedhot kelembapan saka udhara lan ngonversi dadi brine cair. Mula, wadhah khusus dibutuhake kanggo njaga kualitas produk sajrone panyimpenan. Mula, kasusahan iki bakal matesi tuwuhing pasar bubuk kalsium klorida anhidrat.


Wektu kiriman: Jul-30-2021