Calcium chloride industry development trend analysis

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!

Analisis tren pangembangan industri kalsium klorida

Ing tanggal 4 Agustus 2021, mung ana udakara 10 produsen kalsium klorida ing daratan China, kalebu kalsium klorida dihidrat lan kalsium klorida anhidrat. Sadurunge badai perlindungan lingkungan ing taun 2018, atusan pabrik kalsium klorida, gedhe lan cilik, kumpul ing wilayah Weifang, provinsi Shandong. Sawise taun 2018, mung sijipabrik kalsium kloridaing wilayah Weifang ditahan, lan liyane kabeh dilarang. Shandong, saiki mung haihua, Luxi, Mingchuan telung produsen kalsium klorida, sing kualitas produk Mingchuan mung bisa dibandhingake karo syarat dhasar panggunaan industri, sarat sing luwih dhuwur mung bisa milih produk Laut. Ing saindenging negara, mung produsen haihua, Jingshen, Xindu lan Xingfa sing bisa ngasilake kalsium klorida bermutu. Produk saka pabrik isih ana warna abu-abu, utawa isi zat larut banyu luwih saka standar. Wiwit taun iki, kekurangan anhidratkalsium klorida ing negara kasebut, ngasilake rega rega luwih saka 50%
Industri kalsium klorida, utamane industri kalsium klorida anhidrat cedhak karo pembentukan kahanan oligopoli. Ing jangka cendhak, yen ora ana pabrikan anyar sing mlebu ing industri kasebut, mula bakal gampang nggawe aliansi rega. Peningkatan 50 persen ing wektu sing cendhak kaya iki bisa dibaleni kanthi gampang. Miturut panemuku, ing industri kalsium klorida ing mangsa ngarep, bakal ana kahanan sawetara pabrik gedhe plus sawetara dealer kanthi kapasitas panyimpenan. Dealer tanpa kapasitas panyimpenan bakal ing posisi pasif banget.


Wektu kiriman: Aug-04-2021