Mine Chemicals

Bahan Kimia Tambang

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Sodium Metabisulfite

    Sodium Metabisulfite

    Sodium Metabisulfite minangka bubuk kristal putih utawa kuning utawa kristal cilik, kanthi ambu SO2 sing kuat, gravitasi spesifik 1,4, larut ing banyu, larutan banyu yaiku asam, kontak karo asam sing kuat bakal ngeculake SO2 lan ngasilake uyah sing cocog, suwene ing udara , bakal dioksidasi dadi na2s2o6, dadi produk kasebut ora bisa bertahan suwe. Nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 150 ℃, SO2 bakal bosok. 1. Agen blaching (kayata permen, kue, tunas pring) 2. Agen pelonggaran (e ....