Marine Shrimp Farming Chemicals

Bahan Kimia Peternakan Udang Laut

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Magnesium Chloride

    Magnesium Klorida

    1. Tambang batubara: retardant geni ing tambang adhem 2. Pangobatan banyu: magnesium klorida bisa kanthi cepet ngilangi rereged ing banyu, lan ora nyebabake loro polusi. iku cocog banget kanggo perawatan banyu polusi soale gedhe sing luwih aman. 3. Dadi bahan baku anorganik sing penting ing industri kimia, digunakake kanggo ngasilake senyawa magnesium kayata asam karbonat magnesium, magnesium hidroksida lan magnesium oksida, lsp. 4. Ing industri metalurgi digunakake kanggo ...