Magnesium Sulphate

Magnesium Sulfat

Halo, ayo konsultasi produk!

Magnesium Sulfat


  • Jeneng produk: Magnesium Sulfat
  • Ora CAS: 10034-99-8
  • Jeneng liyane: magnesium sulfat
  • MF: MgSO4.nH2O
  • EINECS Ora: 231-298-2
  • Papan Asal: Shandong, China
  • Standar Kelas: Kelas Pertanian, Kelas Industri
  • Kasucian: 99,5% mnt
  • Katon: Kristal, Powder & Granular
  • Aplikasi: Panganggone Industri lan Pertanian
  • Jeneng: bohua chem
  • Nomer Model: RZ-F
  • Jeneng: Magneisum Sulphate Heptahydrtae
  • Bobot Molekuler: 120,37 + 18n (n = 0,1,2,3,4,5,6,7)
  • Kelas: Kelas Pertanian
  • Werna: Putih
  • Titik lebur: 1124
  • Kapadhetan Relatif: 2,66
  • MgSO4.7H2O: 98% ~ 99.5%
  • Kode Hs: 2833210000
  • Sertifikat: ISO, CCIC, Intertek
  • Kode HS: 2827200000
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1. Dikemas ing tas anyaman nganggo plastik kanthi jaring 25Kg, 25MT saben 20FCL.
    2. Dikemas ing kanthong jumbo anyaman nganggo plastik saben jaring 1250Kg, 25 MT saben 20FCL.
    3. Miturut syarat pelanggan.

    Lamaran

    1. Sulfat magnesium kanggo pertanian
    Sulfur lan magnesium bisa nyedhiyakake nutrisi sing akeh kanggo tanduran sing nyumbang kanggo tuwuh panen lan nambah output, uga mbantu ngeculake lemah lan ningkatake kualitas lemah.
    Gejala kekurangan "belerang" lan "magnesium":
    1) nyebabake lemes lan mati yen kurang serius;
    2) Godhongé dadi luwih cilik lan ujungé bakal dadi shrinkage garing.
    3) rentan kena infeksi bakteri nalika defoliasi prematur.
     
    2. Sulfat magnesium sing digunakake ing industri
    Bisa digunakake kanggo nyithak lan nyukur, Industri, monosodium glutamat lan fermentasi ragi lan bahan aksesoris resin ABS lan PVC

    Spesifikasi

    Item Kelas

    Hypahydrate Magnesium Sulfat

    Pentahidrat sulfat magnesium

    Trihydrate Magnesium Sulphate

    Dehidrasi sulfat magnesium

    Magnesium Sulphate Monohidrat

    Magnesium Sulfat Anhidrat

    Penampilan

    Kristal Putih

    Bubuk putih
    Utawa granula

    Bubuk putih
    Utawa granula

    Bubuk putih
    Utawa granula

    Bubuk putih
    Utawa granula

    Bubuk putih
    Utawa granula

    Asil% min

    99.5

    99

    99

    99

    99

    98

    MgSO4% min

    48.59

    56

    68

    76

    86

    98

    MgO% mnt

    16.20

    19.00

    22.70

    25.30

    28.60

    32,60

    Mg% mnt

    9.80

    11.31

    13.65

    15.23

    17.21

    19.6

    PH (Solusi 5%)

    5.0-9.2

    5.0-9.2

    5.0-9.2

    5.0-9.2

    5.0-9.2

    5.0-9.2

    Besi (Fe)% maks

    0,0015

    0,0015

    0,0015

    0,0015

    0,0015

    0,0015

    Klorida (Cl)% maks

    0,014

    0,014

    0,014

    0,014

    0,014

    0,014

    Metal abot
    (minangka Pb)% maks

    0,0006

    0,0006

    0,0007

    0,0007

    0,0008

    0,0008

    Arsenik (As)% maks

    0,0002

    0,0002

    0,0002

    0,0002

    0,0002

    0,0002

    Tampilan Gambar

    BAG

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita