Magnesium Chloride

Magnesium Klorida

Halo, ayo konsultasi produk!

Magnesium Klorida


  • Jeneng produk: Magnesium Klorida
  • Ora CAS: 7791-18-6
  • Jeneng liyane: Hexahydrate magnesium klorida
  • MF: MgCl2
  • EINECS Ora: 232-094-6
  • Papan Asal: Shandong, China
  • Standar Kelas: Bahan Panganan, Kelas Industri
  • Kasucian: 46% mgcl2
  • Katon: serpihan putih
  • Aplikasi: Peleburan salju lan es, bahan bangunan
  • Jeneng: bohuachem
  • Kode HS: 2827310000
  • Paket: 25kg / 50kg / 1000kg PP + PE Bag
  • Bobot Molekuler: 203.303
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1

    Lamaran

    1. Tambang batu bara: tahan api ing tambang sing adhem
    2. Pangobatan banyu: magnesium klorida bisa kanthi cepet ngilangi rereged ing banyu, lan ora nyebabake loro polusi. iku cocog banget kanggo perawatan banyu polusi soale gedhe sing luwih aman.
    3. Minangka bahan baku anorganik sing penting ing industri kimia, digunakake kanggo ngasilake senyawa magnesium kayata asam karbonat magnesium, magnesium hidroksida lan magnesium oksida, lsp.
    4. Ing industri metalurgi digunakake kanggo ngasilake magnesium logam, klorin cair lan magnesia kemurnian tinggi.
    5. Ing industri bahan konstruksi minangka bahan baku penting ing produksi bahan konstruksi ringan, kayata genteng kain kaca, papan dekorasi, waiter sanitasi, langit-langit, bata bata lan semen magnesium oksida, sing artikel digunakake kanggo bangunan dhuwur .
    6. Ing artikel magnesium karbonat bisa digunakake kanggo ngasilake magnesiumtile berkualitas tinggi, papan tahan api berkualitas tinggi, kothak pengepakan magnesium, papan hiasan magnesium, papan dinding ringan, pabrik penggilingan, tungku tungku, lan agen sekering kembang api.
    7. Ing lapangan liyane digunakake kanggo aditif panganan, agen penguat protein, thawagent, cryogen, agen tahan debu lan bias, lsp.

    magnesium chloride application

    Spesifikasi

    BARANG EST STANDAR UJI Asil Tes
    MAGNESIUM CHLORIDE(Minangka MgCl2) ≥44.50% 47,67%
    ING WIS AIR 0,05%
    CALCIUM (Minangka Ca2 +) 0,33%
    SULFATE (Minangka SO42-) ≤2.80% 0,25%
    ALKALI CHLORIDE (As Cl-) 0,90% 0,20%
    CHROMA 50

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita