Fumaric Acid

Asam Fumaric

Halo, ayo konsultasi produk!

Asam Fumaric


  • Ora CAS: 110-17-8
  • Jeneng liyane: Asam Fumaric
  • MF: C4H4O4
  • Kasucian: 99.5
  • Paket: 25kg / tas
  • Rak: Urip 2 taun
  • Panyimpenan: Disimpen ing Shielded saka cahya, garing lan adhem
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Asam fumaric, uga dikenal minangka asam fumaric, asam fumaric, asam purpuric utawa asam lichenic, minangka kristal sing ora ana warna, sing bisa kobong, asam karboksilat sing asale saka butene. Asam fumaric rasane kaya woh lan bisa ditemokake ing rumput laut Corydalis, Boletus, Lichen lan I Islandia.

    Packing: 1kg / bag, 25kgs / drum (Rong kantong plastik ing njero lan Kertas-drum utawa saben sarat pelanggan.)
    Panyimpenan: Simpen ing wadhah sing kuwat lan tahan cahya, aja nganti kena srengenge langsung, kelembapan lan panas banget.
    Umur rak: 24 wulan.
    Kita uga bisa nyedhiyakake tas sing disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan
    Ngunggah jumlah: 23mts / 20'FCL (tanpa palet)
    Pangukuran: 1.22cbm / mt 28cbm / 20'FCL
    Wektu pangiriman: sajrone 10 ~ 20 dina sawise nampa pambayaran pelanggan lan LC asli.

    Fungsi

    1) Asam fumaric bisa digunakake minangka asam.
    2) Asam fumaric nduweni fungsi bakteriostatik lan antiseptik. 3) Asam fumaric bisa digunakake minangka regulator acidity, acidifier, termal-oxidative resist auxiliary, nambani akselerasi lan rempah-rempah.
    4) Asam fumaric bisa digunakake minangka bahan asam agen effavorcentcent, bisa ngasilake gelembung sing dawa lan nyenengake.
    5) Asam fumaric bisa digunakake minangka agen pemutih menengah lan optik.
    6) Asam fumaric uga digunakake kanggo ngasilake resin poliester tak jenuh.
    7) Ing industri farmasi, digunakake kanggo ngasilake natrium alexerkarmik dimercaptosuccinate lan fumarate ferrous.

    Lamaran

    (1) Ing industri panganan: bisa digunakake ing pangolahan lan ramuan minuman, minuman keras, jus buah lan pabrik permen lan selai lan liya-liyane. Uga ana efek saka hambatan bakteri lan antisepsis lan bisa ngilangi tartrat sajrone nggawe anggur.

    (2) Ing industri tembakau: turunan asam malat (kayata ester) bisa nambah aroma tembako.

    (3) Ing industri farmasi: troches lan sirup sing dicampur karo asam malic duwe rasa woh lan bisa nggampangake panyerepan lan difusi ing awak.

    (4) Industri kimia saben dina: minangka agen komplek sing apik, bisa digunakake kanggo formula pasta gigi, formula sintesis rempah-rempah lan liya-liyane. Uga bisa digunakake minangka bahan pewarna lan deterjen. Minangka aditif panganan, asam malat minangka bahan panganan sing penting kanggo pasokan panganan. Minangka aditif panganan lan suplemen bahan panganan sing penting ing China, kita bisa menehi malic berkualitas tinggi.

    Spesifikasi

    BARANG SPESIFIKASI Asil
    Katon POWDER FINE PUTIH NGALAMI
    ASSAY (DASAR KERING) 99,5 --- 100,5% 99,93%
    ARSENIK (As) 1PPM <1PPM
    Mimpin 2PPM <2PPM
    RESIDUE ON AJA 0,05% 0,021%
    Banyu 0,5% 0,19%
    PH (1:30) 2 --- 2.5 2.2
    WARNA (Pt-Co) ≤15 # 12 #
    Asam Maleik ≤0.1% 0,022%
    POINT MELTING 286 ~ 302 ° C 298 ° C
    SULFATE 0,01% 0,005%
    PANUTUP KUALIFIKASI

     

    BARANG INDEX Asil
    Katon POWDER FINE PUTIH NGALAMI
    ASSAY ≥99,0% 99,55%
    MESH Liwat 300 MESH 100%
    ARSENIK (As) 3PPM <1PPM
    METAL HEAVY (Pb) 10PPM <5PPM
    RESIDUE ON AJA ≤0.1% 0,027%
    Banyu ≤0,3% 0,19%
    Asam Maleik ≤0.1% 0,022%
    WARNA (Pt-Co) ≤15 Hazen 12 Hazen
    DSS. ≤0,3% 0,29%
    POINT MELTING 286 ~ 289 ° C 289 ° C
    SOLUBILITAS (25 ° C) Banyu ≥1.00g / 100ml Banyu 1.03g / 100ml
    PANUTUP KUALIFIKASI

    Tampilan Gambar

    Tampilan gambar produk

    palletized

    Tampilan gambar pabrik

    factory

    Tampilan gambar logistik

    loading 8
    loading 4
    palletized loading
    loading 9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita