Fertilizers

Pupuk

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Magnesium Sulphate

    Magnesium Sulfat

    1. Dikemas ing tas anyaman nganggo plastik kanthi jaring 25Kg, 25MT saben 20FCL. 2. Dikemas ing kanthong jumbo anyaman nganggo plastik saben jaring 1250Kg, 25 MT saben 20FCL. 3. Miturut syarat pelanggan. 1. Sulfat magnesium kanggo pertanian Sulfur lan magnesium bisa nyedhiyakake nutrisi sing akeh kanggo tanduran sing nyumbang kanggo tuwuh panen lan nambah output, uga mbantu ngeculake lemah lan ningkatake kualitas lemah. Gejala kekurangan "belerang" lan "magnesium": 1) ...
  • Ammonium chloride

    Amonium klorida

    Amonium klorida NH4CL butiran Bubuk kristal putih utawa granula; tanpa ambu, rasa karo uyah lan adhem. Aglomerasi gampang sawise nyerep kelembapan, larut ing banyu, gliserol lan amonia, ora larut ing etanol, aseton lan etil, distilasi 350 lan asam lemah ing larutan banyu. Saka logam ferrous lan logam liyane korosif, khususe luwih gedhe korosi tembaga, efek non-korosif saka wesi babi. Aplikasi bahan kimia Amonium klorida kelas pertanian: Kelas pertanian Amonium ...