Erythritol

Erythritol

Halo, ayo konsultasi produk!

Erythritol


  • Ora CAS: 149-32-6
  • Jeneng liyane: Erythritol
  • MF: C4H10O4
  • EINECS Ora: 205-737-3
  • Ora Ana FEMA: 122.12
  • Papan Asal: shandong, China
  • Jinis: Enhancers Nutrisi, Pemanis
  • Nomer Model: Bahan panganan Erythritol
  • Jeneng produk: Erythritol
  • Sertifikasi: ISO, Kosher, Halal, Organik
  • Katon: Bubuk Kristal Putih
  • Kelarutan banyu: Larut ing Banyu
  • Packing: 20kg / tas
  • Conto: Kasedhiyan
  • Umur rak: 2 taun
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    No CAS.: 149-32-6 
    Standar miturut: GB26404-2011 / USP32 / EP 7.0 / FCCIV 
    Ukuran bolong: 14-30, 30-60, 18-60, 100mesh
    Erythritol, pololol (alkohol alkohol), minangka pemanis massal sing dicicipi apik sing cocog kanggo macem-macem panganan sing kurang kalori lan tanpa gula. Wis pirang-pirang ewu taun dadi panganan manungsa amarga ora ana woh-wohan lan panganan liyane. Erythritol duwe toleransi pencernaan sing dhuwur, aman kanggo wong sing ngalami diabetes, lan ora bisa nyebabake bosok gigi.
    Penyerapan panas sing apik banget
    Metu saka metabolisme awak manungsa
    0 energi

    Lamaran

    Aplikasi: Minuman panganan, susu, permen, panganan roti, kuburan saben dina

    Panyimpenan: Kelangan Garing

    Spesifikasi

    Barang

    Spesifikasi

    Asile

    Penampilan

    Wêdakakêna kristal putih utawa granular

    Butiran kristal putih

    Assaykanthi garing%

    99.5-100.5

    99,95

    Nilai PH

    5-7

    6.52

    Rusak ing pangatusan%

    ≤0.2

    0,10

    Awu%

    ≤0.1

    0,01

    Kisaran leleh

    119-123

    119.8-122.5

     Timbal (Pb)mg / kg

    ≤0.5

    <0,085

    Minangkamg / kg

    ≤0.3

    0,041

    Ngurangi Sugars%

    ≤0.3

    0,3

    Ribitol lan gliserol,%

    ≤0.1

    0,01

    Konten baktericfu / g

    ≤300

    10

    Ragi lan Cetakan cfu / g

    100

    10

    Coliform MPN / 100g

    ≤30

    Negatif

    Patogen

    Negatif

    Negatif

     

    Tampilan Gambar

    Tampilan gambar gudang

    erythritol drum packing
    erythritol bag packing

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita