DL-Malic Acid

Asam DL-Malic

Halo, ayo konsultasi produk!

Asam DL-Malic


  • Ora CAS: 97-67-6
  • Jeneng liyane: Malic
  • MF: C4H6O5
  • EINECS Ora: 202-601-5
  • Ora Ana FEMA: Malic
  • Jinis: Pengatur Asam
  • Nomer Model: 20200508
  • Jeneng Produk: Malic
  • Umur rak: 2 taun
  • Formulir: Wangun Bubuk
  • Panyimpenan: Panyimpenan Garing Keren
  • Conto: Avaiable
  • Sertifikat: ISO9001 / Halal / Kosher / GMP
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Asam malat minangka senyawa organik kanthi formula molekul C4H6O5. Iki nyumbang kanggo rasa woh-wohan sing asem banget, lan digunakake kanggo nambah panganan. Asam malat duwe rong wujud stereoisomer (L- lan D-enantiomer), sanajan mung L-isomer sing alami.

    Asam Malic nduweni hygroscopic, larut ing banyu lan etanol sing kuwat. Ana keasaman sing nyenengake khusus. 

    Fungsi

    1. Rasa Asam Malat cedhak karo apel asem sing ora nguntungke, dibandhingake karo asam sitrat, kanthi asam, rasa lan alus, wektu suwene omah, lan liya-liyane, wis akeh digunakake ing wedang, panganan lan industri liyane.

    2. Asam Malat, organisme penengah siklus asam sitrat, bisa melu proses fermentasi mikroorganisme bisa digunakake minangka sumber karbon kanggo pertumbuhan mikroba, mula bisa digunakake ing agen fermentasi panganan. Ragi bisa ditindakake kayata agen sing ningkatake tuwuh uga bisa ditambahake ing susu fermentasi.

    3. Asam Malat bisa ngasilake efek gel pektin, bisa digunakake kanggo nggawe kue buah, senggol lan jeli gel puree, lsp.

    Lamaran

    (1) Ing industri panganan: bisa digunakake ing pangolahan lan ramuan minuman, minuman keras, jus buah lan pabrik permen lan selai lan liya-liyane. Uga ana efek saka hambatan bakteri lan antisepsis lan bisa ngilangi tartrat sajrone nggawe anggur.

    (2) Ing industri tembakau: turunan asam malat (kayata ester) bisa nambah aroma tembako.

    (3) Ing industri farmasi: troches lan sirup sing dicampur karo asam malic duwe rasa woh lan bisa nggampangake panyerepan lan difusi ing awak.

    (4) Industri kimia saben dina: minangka agen komplek sing apik, bisa digunakake kanggo formula pasta gigi, formula sintesis rempah-rempah lan liya-liyane. Uga bisa digunakake minangka bahan pewarna lan deterjen. Minangka aditif panganan, asam malat minangka bahan panganan sing penting kanggo pasokan panganan. Minangka aditif panganan lan suplemen bahan panganan sing penting ing China, kita bisa menehi malic berkualitas tinggi.

    Spesifikasi

    Barang Standar
    Penampilan Werna utawa granula putih utawa meh putih, duwe rasa asam sing kuat
    Assay (minangka C4H6O5) 99,0% ~ 100,5%
    Jeneng Kimia Asam butanedioat DL-hidroksi
    Arsenik 2 mg / kg Maks
    Asam Fumaric 1,0% Maks
    Asam Maleat 0,05% Maks
    Materi sing ora larut banyu 0,1% Maks
    FUNGSI UTAMA lan TUJUAN Asam DL-Malic bisa digunakake minangka asam ing minuman sing adhem (kalebu omben lactobacillus, omben-omben susu, minuman karbonat, cola), panganan beku (kalebu sherbet lan es krim), panganan olahan (kalebu anggur lan mayones). Iki digunakake minangka penjaga warna lan jus antiseptik. Iki uga digunakake minangka penstasi emulasi kuning telur. Asam DL-Malic uga bisa digunakake minangka obat-obatan menengah, kosmetik, mbilas, pembersih logam, agen buffer, retarder ing industri tekstil, agen pemutih neon serat poliester.
    Timbal 2 mg / kg Maks
    Panyimpenan Nyimpen kanthi udara ing papan sing terang, garing lan adhem.
    Pengepakan 25KG net ing Kraft / Bag Plastik sing diantrekake karo tas PE, 17MT / 20FCL (ing palet) utawa 19MT / 20FCL (tanpa palet).

    Tampilan Gambar

    Tampilan gambar pabrik

    FACTORY

    Tampilan gambar logistik

    PACKING

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita