Detergent Chemicals

Bahan kimia deterjen

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Sodium Bicarbonate

    Natrium bikarbonat

    1. Minangka agen rasing, netralisasi lan improver adonan, baking soda bisa digunakake kanggo jajanan lan bisa digunakake kanthi cocog karo kabutuhan produksi. 2. Backing soda bisa digunakake kanggo reresik rumah tangga, kayata ngumbah sayuran lan woh-wohan, sandhangan lan aplikasi reresik liyane miturut panjaluk. 3. soda kue Kelas Panganan umume digunakake ing akuakultur kanggo nyetel rega PH banyu kolam 4. Ing industri karet, digunakake ing produksi karet lan spons. 5. Ing cetak lan dicelup ...