De-Icing Ice Melter

De-Icing Ice Melter

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Calcium Chloride

    Kalsium Klorida

    Kalsium klorida minangka uyah anorganik, sing ana padhet utawa cair. Kalsium klorida padat minangka zat kristal putih sing wujud serpihan, granula, pelet utawa bubuk. Kanthi macem-macem konten banyu sing dikristal, bisa dihidrat utawa anhidrat. Kalsium klorida cair minangka solusi sing jelas lan ora ana warna. Amarga kalsium klorida duweni sifat kayata larut kanthi cepet, kemampuan eksotermik, narik kelembapan saka udhara lan lingkungan, larut ing suhu II sing sithik. Fitur: Calciu ...