Contact Us

Hubungi Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Shandong Bohua Chemical Co., Ltd.

KONTAK KAMI

phone

Alamat

Zona industri Xinxing, Kota Weifang, Provinsi Shandong

E-mail

Telpon

Adol: +8615165649284

Dhukungan: 00865368598095

Kasedhiya jam 9 esuk nganti 6 sore

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita