Citric Acid Monohydrate/Citric Acid Anhydrous

Asam Citric Monohidrat / Citric Acid Anhydrous

Halo, ayo konsultasi produk!

Asam Citric Monohidrat / Citric Acid Anhydrous


  • Jeneng kimia: Asam sitrat
  • Alias: Asam sitrat monohidrat / asam sitrat anhidrat
  • Bobot molekul: 210.1388 / 192.12
  • CAS: 5949-29-1 / 77-92-9
  • Formula kimia: C6H10O8 / C6H8O7
  • Katon: Daya kristal putih
  • Tipe lan Ukuran Mesh: Asam Citric Monohidrat 8-16 bolong Asam Sitrat Monohidrat 8-40 bolong Asam Sitrat Monohidrat 30-100 bolong Asam Sitrat Anhidrat 12-40 bolong Asam Sitrat Anhidrat 30-100 bolong
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Lamaran

    Asam Citric umume digunakake minangka agen rasa, pengawet kanggo industri panganan lan minuman. Uga bisa digunakake minangka antioksidan, plastik, deterjen ing industri kimia, kosmetik lan deterjen. Minangka aditif panganan, Citric Acid Monohidrat minangka bahan panganan penting ing pasokan panganan. Minangka bahan aditif panganan lan suplemen bahan panganan ing Tiongkok, kita bisa menehi karbohidrat Asam Citric berkualitas tinggi. 9. Penyimpanan lan Pengangkutan: Sampeyan kudu disimpen ing gudang sing garing lan ventilasi, dijaga saka panas lan kelembapan sajrone transportasi, dibongkar kanthi ati-ati supaya ora ana kerusakan. Kajaba iku, kudu disimpen kanthi kapisah saka bahan beracun.

    Spesifikasi

    Spesifikasi Asam Citric Anhydrous

    Barang Standar
    Penampilan Kristal tanpa warna utawa bubuk kristal putih
    Kejelasan & Werna Solusi 20% solusi banyu njlentrehake
    Assay 99,5-101%
    Klorida 50ppm
    Sulfat ≤150ppm
    Rusak ing pangatusan Maksimal 1%
    Metal abot ≤10ppm
    Barium Selaras
    Wesi 50ppm
    Kalsium ≤200ppm
    Oxalate ≤360ppm
    Awu Sulfat ≤0.1
    Bahan kimia sing gampang karbonat Selaras
    Kesimpulan Barang kasebut sesuai karo standar BP98 / USP31 / E330 / FCCVI

     

    Spesifikasi Cidic Acid Monohidrat

    Barang Standar
    Penampilan Kristal tanpa warna utawa bubuk kristal putih
    Tanpa ambu, duwe rasa asam sing kuat.
    Kejelasan & Werna Solusi 20% solusi banyu njlentrehake
    Assay 99,5% -100,5%
    Kelembapan 7.5-8.8
    Awu Sulfat 0,05%
    Transmitansi Cahya ≥97.0%
    Sulpahte ≤150ppm
    Klorida 50ppm
    Kalsium ≤75ppm
    Metal abot 5ppm
    Wesi 5ppm
    Oxalate ≤100ppm
    Cepet Karbonisable Ora luwih peteng tinimbang standar
    Aluminium ≤0.2ppm
    Arsenik 1ppm
    Merkurius 1ppm
    Timbal ≤0.5ppm
    Endotoxin saka Kuman ≤0.5IU / Mg
    Tridodecylamine ≤0.1ppm
    Kesimpulan Barang kasebut sesuai karo standar BP98 / USP31 / E330 / FCCVI
    GB1886.235-2016

    Tampilan Gambar

    Tampilan gambar produk

    citric acid anhydrous bag
    bag

    Tampilan gambar pabrik

    factory 2
    factory

    Tampilan gambar gudang

    1
    wharehouse

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita