Calcium Chloride

Kalsium Klorida

Halo, ayo konsultasi produk!

Kalsium Klorida


  • Ora CAS: 10035-04-8
  • NAMA: CALCIUM CHLORIDE dihydrate / anhidrat
  • Katon: Serpihan salju salju / pelet / bubuk
  • Kemurnian: 74% utawa 77% utawa 94%
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Video

    Katrangan Produk

    Kalsium klorida minangka uyah anorganik, sing ana padhet utawa cair. Kalsium klorida padat minangka zat kristal putih sing wujud serpihan, granula, pelet utawa bubuk. Kanthi macem-macem konten banyu sing dikristal, bisa dihidrat utawa anhidrat. Kalsium klorida cair minangka solusi sing jelas lan ora ana warna. Amarga kalsium klorida duweni sifat kayata larut kanthi cepet, kemampuan eksotermik, narik uap saka udhara lan lingkungan, larut ing suhu sing sithik banget

    II. Fitur:

    Kalsium klorida anhidrat, CaCl2, minangka uyah umum. Tumindak kasebut minangka halida ionik khas, lan padhet ing suhu ruangan. Wis sawetara aplikasi umum kayata brine kanggo tanduran kulkasan, kontrol es lan bledug ing dalan, lan ing beton. Iki bisa diprodhuksi langsung saka watu gamping, nanging jumlah gedhe uga diproduksi minangka produk sampingan saka proses Solvay. Amarga sifat hygroscopic, kudu disimpen ing kontainer sing ditutup kanthi ketat. Iki digunakake kanggo ngowahi kelp dadi padhet.

    Lamaran

    1) .Mung digunakake ing dalan gedhe, dalan tol, parkir lan pelabuhan kanggo nyawiji salju lan es
    2). Digunakake minangka pengering, minangka anti-kabut, lan agen debu antu uga agen geni.
    3). Agen pelindung lan agen refininf kanggo minyak bumi / minyak
    4). Agen bantuan tekstil tekstil. Iki kalebu bahan baku
    5). Iki tumindak minangka flocctuatio ing perawatan banyu
    6) .Slolo digunakake ing praproses papper sampah kanggo mbusak agen tinta cetak.
    7). Digunakake ing kolam renang kanggo disinfeksi lan liya-liyane.
    8). Minangka agen anti-pembekuan beton, lan beton nyepetake.

    Spesifikasi

    Barang  Standar
      74% Flakes / Granular Flakes / Granular 77%
    Kalsium klorida minangka CaCl2  ≥74%  ≥77%
    Klorida alkali total minangka NaCl  ≤7,0%  ≤5,0%
    Magnesium total minangka Mgci2  0,5%  0,5%
    Alkalinitas minangka Ca (OH) 2  ≤0,4%  ≤0,4%
    Ora larut ing banyu  ≤0,3%  0,2%

     

    Barang  Standar
     94% Prills / pelet 94% bubuk
    Kalsium klorida  ≥94,0%  ≥94,0%
    Magnesium lan alkali klorida (NaCl)  ≤5,5%  ≤3,5%
    Banyu ora larut  0,2%  0,2%
    Alkalinitas [Ca (OH) 2]  ≤0,35%  ≤0,3%
    Sulfat (CaSO4)  0,2%  0,2%
    FE  ≤0.1%  ≤0.1%

    Lamaran

    2

    Tampilan Gambar

    Tampilan gambar produk

    Bandhing banyu larut

    IMG_20150406_111324
    IMG_20150406_111324
    IMG_2682
    IMG_2681
    IMG_2678
    IMG_2676

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita