Acidity Regulators

Pengatur Asam

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Fumaric Acid

    Asam Fumaric

    Asam fumaric, uga dikenal minangka asam fumaric, asam fumaric, asam purpuric utawa asam lichenic, minangka kristal sing ora ana warna, sing bisa kobong, asam karboksilat sing asale saka butene. Asam fumaric rasane kaya woh lan bisa ditemokake ing rumput laut Corydalis, Boletus, Lichen lan I Islandia. Pengepakan: 1kg / tas, 25kgs / drum (Rong kantong plastik ing njero lan Kertas-drum utawa kebutuhan pelanggan.) Panyimpenan: Simpen ing kontainer sing tahan entheng, ora kena cahya srengenge langsung, kelembapan lan panas banget. Shel ...
  • DL-Malic Acid

    Asam DL-Malic

    Asam malat minangka senyawa organik kanthi formula molekul C4H6O5. Iki nyumbang kanggo rasa woh-wohan sing asem banget, lan digunakake kanggo nambah panganan. Asam malat duwe rong wujud stereoisomer (L- lan D-enantiomer), sanajan mung L-isomer sing alami. Asam Malic nduweni hygroscopic, larut ing banyu lan etanol sing kuwat. Ana keasaman sing nyenengake khusus. 1. Rasa Asam Malat cedhak karo apel asem alami, dibandhingake karo asam sitrat, kanthi asam, rasa lan lembut, ...
  • Acidity Regulator BP98 Grade Crystalline Powder 99%min Sodium Citrate

    Regulator Acidity Regulator BP98 Powder Kristal 99% min Natrium Citrate

    Ukuran partikel: 12-40mesh, 30- 100mesh bahan panganan BP98 / usp Packing: 25kg / bag Umur simpen: 2 taun Kemasan & Pengiriman: 25kg / tas, 25mt / 20′FCL Wektu Utama: 10 dina sawise nampa sementer Sodium sitrat yaiku digunakake kanggo nambah rasa lan njaga stabilitas bahan aktif ing panganan lan omben-omben ing industri deterjen, bisa ngganti Sodium trifolfosfat minangka jinis deterjen aman sing bisa digunakake kanggo fermentasi, injeksi, fotografi lan plating logam. (1) Ing industri panganan: ...
  • Tartaric Acid

    Asam Tartaric

    Asam tartaric minangka asam organik kristal putih sing kedadeyan alami ing pirang-pirang tanduran, utamane ing anggur. Uyah, bitartrate kalium, umume dikenal minangka krim tartar, tuwuh alami ing proses nggawe anggur. Umume dicampur karo natrium bikarbonat lan didol minangka bubuk manggang sing digunakake minangka agen ragi kanggo nyiyapake panganan. Asam kasebut dhewe ditambahake ing panganan minangka antioksidan lan menehi rasa asam sing khas. Kemasan & Kemasan Pengiriman: 25kg / tas, 20mt / 20 & ...
  • Glycine

    Glisine

    Glycine (disingkat Gly) uga dikenal minangka asam amino-asetat. Formula kimia yaiku C2H5NO2, sing padhet putih ing suhu ruangan lan tekanan. Iki minangka asam amino sing nduweni struktur paling gampang ing seri asam amino lan ora prelu kanggo awak manungsa. Glycine minangka jinis asam amino sing ora penting kanggo awak manungsa. Singkatan jeneng: Gly minangka struktur seri asam amino sing paling gampang, awak ora dibutuhake asam amino, klompok fungsional asam lan dhasar ing ...
  • Citric Acid Monohydrate/Citric Acid Anhydrous

    Asam Citric Monohidrat / Citric Acid Anhydrous

    Asam Citric umume digunakake minangka agen rasa, pengawet kanggo industri panganan lan minuman. Uga bisa digunakake minangka antioksidan, plastik, deterjen ing industri kimia, kosmetik lan deterjen. Minangka aditif panganan, Citric Acid Monohidrat minangka bahan panganan penting ing pasokan panganan. Minangka bahan aditif panganan lan suplemen bahan panganan ing Tiongkok, kita bisa menehi karbohidrat Asam Citric berkualitas tinggi. 9. Penyimpanan lan Pengangkutan: Sampeyan kudu disimpen ing ...