About Us

Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Babagan Kita

Shandong Bohua Chemical Co., Ltd.fokus ing fokus produk kimia aditif, minangka salah sawijining eksportir bahan baku panganan ing China. Perusahaan adhine Weifang Haibin Chemical Co., Ltd. didegaké ing taun 1999, minangka pemasok utama magnesium klorida, kalsium klorida, sodium metabisulfite, natrium bikarbonat, PAC (poli aluminium klorida) ing China. Sajrone 22 taun kepungkur, kita duwe teknologi produksi canggih, saengga bisa nyedhiyakake produk sing apik.

 

 

 

Kanggo nyedhiyakake luwih akeh pelanggan, kita nambah akeh produk kimia sing bisa uga aditif panganan sing kalebu Aspartame, AK, Ascorbic Acid Coated / DC, Calcium / Sodium Ascorbate, Ascorbyl Monophosphate, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate / Sorbic Acid, Sorbitol Crystalline.

 

 

 

Kanthi pengalaman lan sukses nggarap pasar Tionghoa lan internasional, Bohuachem uga kolaborasi apik lan dadi agen kanggo akeh pabrik kanthi maneka cara. Saiki Bohuachem wis nambah garis kanthi luwih saka satus jinis produk ing lngredients Pangan.

Kita duwe omah dhewe, laboratorium uji, sampeyan bakal gampang tuku kabeh jinis aditif panganan saka kita. Kita mbantu ngontrol kualitas, njamin pengiriman kanthi cepet, kita ngisi kabeh sing ilang amarga ana masalah kualitas, aja nganti kuwatir kualitas.

 

 

1

Ing ngisor iki utamane produk

pemanis Pengawet lan antioksidan Pengatur asam Bahan kimia liyane
Propionat kalsium DL-Asam malat Lactone Delta glukosa Kalsium klorida
Natrium siklis Kalsium asetat Natrium sitrat Magneisum klorida
Pulluan      
Erthritol Disodium ringkes Asam Fumaric Metabisulfit natrium
Dextrose anhidrat Edetate do sodium EDTA Asam sitrat Natrium bikarbonat
Acesulfame k Asam eritrosit Kalium sitrat Natrium karbonat
Aspartame Sorbate kalium Asam tartaric Polyaluninum klorida
Sucralose Natrium benzoat Asam galat  
Dextrose Sodium de hydro acetate (S-DHA) L asam malat       
Xylitol stevia Natrium Aja Asetat Asam laktat  
Sorbitol Sodium erythorbate FCC4    
Kristal fruktosa Mannitol Natrium laktat    
Dextrose monohidrat Metabisulfit natrium    
Sorbitol kristal Natrium natrium    
Multitol kristal Sodium propionat    
Erythritol Trehalose Asam sorbic    
Glukosa Natamycin    
  Nisin    
  Natrium asetat    
  BHT (Toluene Hidroksida Butilat)    

Tur Pabrik

IMG_20180426_093257
2
IMG_20180315_111652